Tak-rent

Verhuur grondverzetmachines, hoogtewerkers, schaarliften en toebehoren

contact

Over ons

Verhuur van grondverzetmachines en toebehoren te Oosterzele.

Tak-Rent is een familiaal bedrijf uit Oosterzele en opgericht in 2006.Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines, hoogtewerkers, schaarliften, vorkheftrucks en hun toebehoren.

De machines die we verhuren zijn: Takeuchi, Hitachi, Giant, Messercy, Thwaites, Komatsu, Atlas Copco (Epiroc), Vematec, Manitou, Genie, JLG en Yale.

Onze service, daar staan we voor. 7/7 bereikbaar voor verhuur of advies.

Tevens beschikken wij over een eigen onderhoud- en hersteldienst van onze machines. Heeft u een machine die hersteld of een onderhoud nodig heeft, ook dat kunnen wij voor u doen. Kortom, voor ieder graaf- en/of hefwerk hebben wij een oplossing.

Kunt u de machine niet zelf komen halen?

Voor het vervoer van deze machines hebben wij 3 vrachtwagens ter beschikking waardoor wij niet beperkt zijn in afstand en tijd. Wij kunnen leveren over heel België. Neem direct contact met ons op voor het huren van een graafmachine.

Meer informatie

Een oplossing voor elk probleem!

Met een groot aanbod aan mini-graafmachines, kunnen wij tot op heel onbereikbare plaatsen geraken. Denk aan een graafmachine dat door een deurstijl past...

Hulp nodig?

Hulp nodig om een sleuf uit te graven, wij hebben vakmannen tot uw beschikking!

Vrijblijvende offerte

vraag ons vrijblijvend een offerte aan, wij kijken wat we voor u kunnen doen!

Overzicht machinepark

Klik hier om ons machinepark te bekijken

Transport

Naast het vervoer van onze eigen machines voeren wij ook transporten uit voor anderen.Neem contact met ons op voor het vervoer van u materialen.

Volg ons!